Партньори

SCG е българска компания, която предлага широка гама от продукти и решения от технически камък, естествен камък и интериорно стъкло (лакобел).

Кварцовите повърхности Radianz™ представляват забележителна смесица от естествен кварц и усъвършенствани полимери. Красотата и функционалността на продукта надминава всички естествени или синтетични материали.

Понастоящем групата Quarella гр. Верона е световен лидер в сферата на композитните каменни материали.

Повече от 40 години Quarella предлага широка гама от цветове и завършващи покрития.

Silestone са естествени кварцови повърхности, създадени и третирани така, че да украсяват съвременните кухни и бани, предлагайки голям избор от нюанси, удивителни покрития, и върховно качество.

Çimstone е един от двата главни бранда на AKG Insulation and Construction Materials Production and Trade Inc., част от AKG Group, иновативна компания, производител на съвременни и надеждни строителни материали и водещ инвеститор в сектора на строителството .

Изработени с естествен кварц, повърхностите Hausys® се отличават с ненадмината красота и изключителни предимства, които превишават тези на всички останали естествени камъни. Производството им от конгломерата LG е гаранция за тяхното качество.

Stone Italiana е основана във Верона през 1979 и днес е водещ производител на рекомпозирани кварцови и мраморни повърхности. През годините производството на Stone Italiana винаги е било отражение на нов начин на възприемане и използване на камъка, нещо, което много прилича на семантична революция.

Подготвени с цял живот опит в производството на премиум-качествени стъклени плочки и агломерати, Dr Pino Bisazza и Andrea Di Giuseppe събират своите най-страстни и отдадени колеги през 2000 г., за да създадат Trend Group – световен лидер в стъклените мозайки и агломерати.

Стани наш партньор

Вашата Компания/Име

Вашия e-mail(задължително)

Относно

Вашата сфера на дейност

Съобщение